Lorelei

Lente Lorelei Festival

Van 24 tm 26 mei ben ik te vinden op de lente editie van het Lorelei Festival.

Op dit fantastische verbindende vrouwenfestival ben ik er voor jou om je door middel van twee bijzondere massages op een zachte manier weer in contact te laten komen met jezelf.

intuïtieve energetische massages

Allereerst geef ik intuïtieve energetische massages. Hierbij maak ik gebruik van diverse massagetechnieken zoals klassiek, energetisch, polariteitsmassage, holistic pulsing, chakra balancing, etc...

In rust en aandacht geven we ruimte aan jouw processen zodat er meer ontspanning, evenwicht en inzicht kan ontstaan. Ik help je graag meer in verbinding te komen met je lichaam, intuïtie en gevoel. In een warme, veilige omgeving maken we contact met jouw lichaam. Je lichaam weet waar het stagneert, waar verdriet, beperkende overtuigingen of boosheid opgeslagen liggen. Samen gaan we in zachtheid ervaren wat er aandacht vraagt, wat ruimte mag krijgen om te transformeren of wat aangeraakt mag worden. Met subtiele, vertragende, of juist stevige aanrakingen geven we ruimte aan jouw processen zodat bewustwording en inzicht ontstaat en de weg naar groei, evenwicht en herstel wordt ingezet.

Een intense maar liefdevolle weg naar heelheid. Ik laat me daarin graag leiden door wat er zich op dat moment aandient.

De energetische intuïtieve massages bied ik aan in sessies van 45 minuten. Indien gewenst kun je extra tijd boeken. Dit kan per blok van 15 min, tot maximaal anderhalf uur in totaal.

bekken yoga massage

Om specifiek contact te maken met je bekkengebied geef ik tijdens Lorelei ook een hele fijne bekken yoga massage. Een zachte maar intensieve massagevorm die ruimte en doorstroom in het gehele bekkengebied kan bewerkstelligen. Deze heerlijke massage bestaat vooral uit rustige rekkende, strekkende en wiegende bewegingen en geeft rust en ruimte voor allerlei processen. Ik combineer deze yoga massage ook graag met een stukje energetisch werk en eventueel klank.

De bekken yoga massage wordt overigens gekleed gegeven. De massage is dus ook toegankelijk voor sisters die liever niet uit de kleren gaan (of als de temperatuur hier niet toe uitnodigt 😉) Wel is het fijn iets te dragen waarin je makkelijk kunt bewegen.

Ik kijk er naar uit je op Lorelei te mogen ontvangen...


Massages

  • Energetische massage 45 minuten
    € 30,00


    extra tijd per 15 minuten € 10,-


  • Bekken yoga massage 30 minuten
    € 20,00


Je kunt de bekken yoga massage ook aanvullen met energetische massage en/of klankontspanning.

Dan wordt het een sessie van 60 minuten en betaal je € 40,-

Mandy, Zenzaya


Mandy Kosterman-Bakker

Lorelei 2019

Veilig smeren

De producten waarmee Zenzaya werkt zijn absoluut vrij van parabenen, SLS of chemicaliën.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken of heb je vragen? Dat kan. Stuur een email aan info@zenzaya.nl of bel 06-23 73 56 59.