Prijslijst

Prijslijst

Heeft u andere wensen, kunt u een behandeling niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op.

Massages

Intuïtieve therapeutische massage

Evenwicht tussen lichaam en geest

Voelt het alsof het niet meer stroomt? Wil je werken aan het weer in contact komen met je eigen essentie? Uit je altijd overheersende hoofd en weer even helemaal in je lijf?

In een warme, veilige omgeving neem ik je mee op reis. Jouw lichaam weet waar het stagneert, waar verdriet, beperkende overtuigingen of boosheid opgeslagen liggen. Samen gaan we in zachtheid ervaren wat er ruimte mag krijgen om te transformeren, wat aandacht vraagt of wat aangeraakt mag worden.
Met subtiele, vertragende, of juist stevige aanrakingen geven we ruimte aan jouw processen zodat bewustwording en inzicht ontstaat en de weg naar groei, evenwicht en herstel wordt ingezet.

Een intense maar liefdevolle weg naar heelheid.

60 minuten 60,00
90 minuten 75,00
Hoofdpijnmassage
Een doeltreffende massage die niet alleen werkt bij acute hoofdpijn maar ook heel mooi preventief in te zetten is. Diverse speciale technieken voor verschillende soorten hoofdpijn, niet alleen bij spanningshoofdpijn door verkrampte spieren maar ook bij migraine, zwangerschaps hoofdpijn, hormonale hoofdpijn of hoofdpijn vanuit de buik.
30 minuten 27,50
60 minuten 45,00
Zwangerschapsmassage

Tijdens de zwangerschap vinden er heel veel processen plaats. Niet alleen lichamelijk maar ook op mentaal, emotioneel en hormonaal vlak. Naarmate de je zwangerschap verder vordert wordt er veel van je lichaam gevraagd. Een zwangerschapsmassage is een heerlijke manier om je even volledig te ontspannen en lichamelijke klachten of ongemakken te verminderen. Een zwangerschapsmassage is niet alleen goed voor jouw lijf maar ook voor je kindje!

60 minuten 45,00
90 minuten 60,00
Holistic pulsing

De ritmisch wiegende, schuddende en strekkende bewegingen nodigen je uit om in een diepe ontspanning te komen. Door het ritme van het pulsen kunnen blokkades op zachte wijze in beweging komen en laat je opgebouwde spanning los. Holistic Pulsing is een veilige, zachte, koesterende methode om bij jezelf te komen. Bij een Pulsing behandeling lig je gekleed op de tafel.

60 minuten 45,00
90 minuten 60,00
Ontspanningsmassages
Klassieke manuele ontspanningsmassage, Hawaiaanse Lomi Lomi Nui, Thaise kruidenstempel massage, Hotstone massage, Schelpen massage
30 minuten 27,50
45 minuten 37,50
60 minuten 45,00
90 minuten 60,00

Energetische behandelingen

Omschrijving Tijd   Prijs
Quantum Power Touch
60 minuten 45,00
een bijzonder waardevolle impuls ter verlichting van lichamelijke, emotionele en psychische klachten.
Reiki
60 minuten 45,00
de klassieker op energetisch gebied
Chakra kruidenstempel behandeling
60 minuten 45,00
heerlijke behandeling om de chakra's in balans te brengen. Met warme kruidenstempels worden de chakrapunten op de voetzolen behandeld
Chakra edelsteen behandeling
60 minuten 45,00
hierbij wordt gebruik gemaakt van de fijne werking van edelstenen en warme kruidenolie om de chakra's in balans te brengen

Basisbehandelingen

Omschrijving Tijd   Prijs
Junior
30 minuten 24,00
reinigende gezichtsbehandeling van een half uur, speciaal voor de onzuivere, jeugdige acnehuid. Omvat reiniging, onzuiverheden verwijderen, nabehandeling.
Zuiver
60 minuten 45,00
reinigende gezichtsbehandeling van een uur, speciaal voor de onzuivere huid. Omvat reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker, nabehandeling.
Basis
60 minuten 45,00
standaard gezichtsbehandeling van een uur. Omvat reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, korte massage, verzorgend masker, nabehandeling.
Compleet
90 minuten 57,00
luxe gelaatsbehandeling waarin ook de wenkbrauwen gemodelleerd worden, daarnaast kunt u ook nog genieten van een uitgebreide massage. Bestaat uit reiniging, peeling, epileren, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide ontspanningsmassage, verzorgend masker, nabehandeling.

Behandelingen voor de ouder wordende huid

Omschrijving Tijd   Prijs
Verstevigend
90 minuten 64,50
luxe gezichtsbehandeling voor de ouder wordende huid. Specifieke anti-agingproducten zorgen voor een intensieve verstevigende verzorging. Bestaat uit reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide massage, verstevigend speciaalmasker, intensief serum en dagverzorging.
Stralend
90 minuten 69,50
complete gezichtsbehandeling inclusief verstevigende oogliftbehandeling voor een stralende oogopslag. U geniet van een reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, uitgebreide massage, masker, instant effect collageen ooglift behandeling, intensief serum en dagverzorging.
Regenererend
90 minuten 74,50
luxe gezichtsbehandeling met huidverstevigend masker, intensieve oogliftbehandeling en verschillende actieve liftende en verstevigende werkstoffen. Bestaat uit reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, stimulerende en huidverstrakkende massage, verstevigend intensiefmasker, collageen oogliftbehandeling, actief anti-aging werkstoffenserum en intensieve dagverzorging.
Intensief
75 minuten 75,00
De fantastische, intensieve combinatie van een salicylpeeling uit wilgenbast, het Intensity masker en de Eye Contour Mask met de unieke huidversterkende extracten uit een heel bijzondere Afrikaanse plant en de hoogwaardige essentiele vetzuren uit de Omega Moisturiser geven uw huid een zeer effectieve huidverbeterende boost. En uiteraard met hoge concentraties pre- en probiotica om het natuurlijke microbioom van de huid te herstellen. Hernieuwde elasticiteit en stevigheid en een gezondere huid.
Intensief Plus
75 minuten 90,00
De hierboven beschreven Intensief behandeling maar uitgebreid met een verstevigende cuppingmassage voor gelaat, hals en decollet├ę, plus een intensief speciaalserum met zeer hoogwaardige, pure werkstoffen voor verheldering en versteviging en uw huid een stralende, gladde, jeugdige uitstraling geeft. De absolute topper wanneer u een echte intensieve anti-ageingbehandeling zoekt!
Liftende collageen oogbehandeling
30 minuten 24,00
speciale instant effect behandeling om de oogcontouren te verstevigen en te liften. Voor een heldere stralende en jeugdige oogopslag al meteen na de behandeling. Omvat reiniging van de oogzone, intensief liftend serum, verstevigend collageen vliesmasker, nabehandeling met liftend serum en anti-aging oogcreme.

Extra

Omschrijving   Prijs
Intensief verzorgend speciaalmasker
v.a. 7,50
Extra werkstoffencomplex (bloesemoliecapsule, serum of ampul
v.a. 4,50
Verzorgende hals- en decolletepakking
12,50
Verstevigende oogcontourpakking
10,00

Verwenmoment tijdens de behandeling

Omschrijving   Prijs
Ontspannende hoofdhuid- en oormassage
10,00
Indiase hoofdmassage
10,00
Verwennende voetmassage tijdens het masker
10,00
Herstellende paraffine handpakking
10,00

Modules

Omschrijving tijdens de behandeling los
Epileren
10,00 14,00
Verven wimpers
10,00 14,00
Verven wenkbrauwen
8,00 10,00
Verven wimpers en wenkbrauwen
16,00 20,00
Harsen bovenlip
9,00 14,00
Harsen kin
9,00 14,00
Harsen bovenlip en kin
16,00 20,00

Lichaamsbehandelingen

Omschrijving Tijd   Prijs
Hand- of voetbehandeling
20 minuten 22,50
scrub, masker/paraffinepakking, verzorgende creme
Hand- of voetbehandeling extra
45 minuten 37,50
scrub, massage, masker/paraffinepakking, verzorgende creme

Ontharen

Omschrijving     Prijs
Harsen oksels
17,50
Harsen bikinilijn
17,50
Harsen onderbenen
21,50
Harsen hele benen
35,00
Harsen onderarmen
17,50
Harsen hele armen
27,50
Harsen rug
30,00

Zenzaya


U kunt ons vinden op de vertrouwde locatie in maarssen.

  • Emmaweg 2, 3603 AM Maarssen
  • 06 23735659
  • info@zenzaya.nl